BLOGGEN

Det viktigste av alt

business personlig utvikling spirituell utvikling Oct 16, 2023

Denne teksten ble først til som et nyhetsbrev og senere delt her.

 

Hei!

 

Du trenger ikke å forsøke å bli noe du ikke er for å lykkes i livet eller businessen. Det er ikke det at du ikke er nok av noe som er problemet. I så fall må det være at du ikke er nok av deg selv. Jeg ser det over alt. Fantastisk kapable, rå, kreative, herlige, morsomme, sterke kvinner som prøver å bli noe de ikke er, når alt de trenger å gjøre er å slutte å holde igjen.

 

De fleste av oss kjører med brekket på, både i livet og business, og vi er så vant til at det er sånn at vi ikke legger merke til det engang. Vi tror det handler om at vi må bli noe annet enn det vi allerede er.

 

Hvis du slutter å holde igjen, så er du alt som skal til. På godt og vondt. Det er ikke bare en befriende tanke, men en skremmende en også, jeg vet det.

 

Jeg liker godt metaforen om Dumbo. Raringen Dumbo som kunne bli både trygg og en stjerne takket være en magisk fjær. Vi bruker livene våre på å lete etter vår magiske fjær. Vi leter i forhold, i rus, i kurs, i spiritualitet, i å manipulere utseendet, i hardt arbeid og utdannelser. Dumbo befant seg i livsfare før han omfavnet det faktum at han hadde alt som skulle til inne i seg, og selv da måtte han overtales til å ta spranget. Han måtte gi slipp på noen forestillinger om hva det var som gjorde ham til en suksess. Og det som gjorde ham til en suksess var det samme som gjorde ham til en raring. Og akkurat som jeg sier til deg, så er det samme sant for Dumbo: Du er den største suksessfaktoren i livet ditt. Og businessen din.

 

Det jeg skriver her er grunnen til at jeg mener at frigjøring er et langt bedre ord for det vi trenger enn selvutvikling. Blås i selvutvikling. Vi trenger frigjøring og helbredelse. Frigjør deg fra det du ikke er. Helbred det som er såret av at du har vært liten i ditt eget liv.

 

De to ordene frigjøring og helbredelse er nøkkelordene for alt jeg gjør i businessen min. Det har vært og er min livsreise og det er det jeg ønsker for deg fordi jeg vet at det er løsningen på alt. Min visjon for hva jeg både kan og ønsker å bidra med i verden er sterkere enn noensinne. Frigjøring og helbredelse.

 

Dette lover jeg til deg og meg selv: Jeg lover, i den grad jeg i stand til det i frigjørings- og helbredelsesprosessene jeg selv går gjennom, å slutte å holde igjen og dele helhjertet fra egne erfaringer, kunnskap og innsikter, i mine kanaler på internett (som i nyhetsbrevet og sosiale medier, kurs og coaching) og andre steder jeg blir invitert til å delta og dele, slik at vi alle kan bli så frigjorte og helbredet at vi fyller våre egne liv helt og fullt, totalt blottet for litenhet og skam.

 

Hovedfokus for dette arbeidet framover er businessrelatert, nærmere bestemt om prisene vi gir produktene og tjenestene våre. Her er det nemlig enormt mye både litenhet og skam ute og går. Det er mye å ta tak i og jeg har brettet opp ermene og er klar til å jobbe på.

 

Er du ferdig med å være liten i eget liv? Her er fire måter du kan jobbe med meg på:

Frigjøring på det personlige plan:

Embrace Your Greatness: 4-ukers FrigjøringsCoaching

Rebelsk egenkjærlighet

For businesseiere:

Prisfrihet nå! - et kurs hvor du setter det jeg har skrevet om her ut i livet i praksis

Businesscoaching - 3 eller 6 måneder

 

PS. Jeg holdt på å slette alt jeg har skrevet og ikke sende det likevel. Selv etter snart 20 år som bedriftseier og 7 bedrifter i bagasjen er det heftig å gå all in og dele hva jeg syns er viktigst av alt og tror på av hele mitt hjerte. Men å dele dette er min frigjøringsprosess. Det er sånn jeg slutter å holde igjen. Takk for at du er med på reisen.

Livet er en reise. Det handler ikke om å komme i mål, men om å ha det bra underveis.

Få ukentlige refleksjoner, inspirasjon og egenkjærlighets-tips rett i innboksen.

Jeg sender ikke spam, deler ikke eposten din med andre og du kan melde deg av når som helst.

Gjør greia di!

Hvor er du nå og hvor vil du? Jeg veileder deg gjennom reisen.

TA DET NESTE SKRITTET

Overgivelse

May 16, 2024

Jeg gjør ting samtidig som jeg er redd (igjen)

Feb 05, 2024

Redd for at folk skal melde seg av når du sender nyhetsbrev?

Jan 31, 2024

Tilbakeblikk på 2023

Dec 29, 2023

Det viktigste av alt

Oct 16, 2023

Selger du 1-1-tjenester på nett? Les denne!

Jun 04, 2023

Kroppen prøver å fortelle deg noe. Lytter du?

May 11, 2023

Det er ikke noe galt i å vise seg fram

Feb 08, 2023