BLOGGEN

Jeg gjør ting samtidig som jeg er redd (igjen)

personlig utvikling spirituell utvikling Feb 05, 2024

Jeg er redd.

– Bare begynn med å si at du er redd, da.

Ja. Ja, jeg gjør det. Jeg vet ikke hvor jeg skal begynne, men jeg kan begynne med å innrømme at jeg er redd.

– Du er så rar! Og det er helt fantastisk, så det må du vise fram.

Jeg ler. Så herlig at hun både syns jeg er rar og fantastisk. Mye av frykten min går jo på at folk skal syns jeg er rar og det motsatte av fantastisk. Frastøtende rar.

– Dette har jeg trua på, gjør det samtidig som du er redd.

Jeg kjenner skuldrene mine senke seg. Pusten blir roligere. Hun bruker de samme ordene som jeg bruker og de virker. Jeg kan gjøre ting samtidig som jeg er redd.

 

Jeg har allerede begynt å snu om på ting og jobbe i den retningen jeg vil, men jeg har brukt to år på å stampe og holde igjen. Jeg har tatt museskritt etter museskritt ut i verden med budskapet mitt for så å trekke meg tilbake igjen og jobbe videre med det som føles trygt.

De siste månedene har jeg begynt å tilby både personlig coaching og tarotlesninger. Personlig spirituell coaching. Jeg liker bedre å kalle meg mentor enn coach, men det er flisespikkeri. I alle disse årene hvor jeg har jobbet som businesscoach er det den personlige biten jeg har digga mest å jobbe med. Det var det samme da jeg jobba som strikkedesigner og designlærer. Strikking og strikkedesign er gøy, men det er å hjelpe kundene mine med å bryte ut av sine egne begrensninger som får det til å synge i sjelen min.

 

Nå satte jeg ord på det til min samtalepartner, venninne og accountabilitypartner, Margrethe Otto Skar. Jeg digger å hjelpe folk med business, men det er når jeg jobber på det personlige og spirituelle planet, med eller uten tarotkortene til hjelp, at jeg utøver mitt geni, sa jeg. Jeg var litt redd for at hun skulle avfeie at det er mitt geni. At jeg i det hele tatt har noe geni. Men det gjorde hun ikke. Hun lyttet. Og så sa hun at hun alltid har støttet meg gjennom karrieren som businesscoach, men at hun ikke har opplevd at det er meg.

Hun har rett. Det som er greia med businesscoachingen er at jeg er innmari god på business og jeg har levd med en følelse av at jeg må tilby alt jeg er god på, selv om det ikke er tid eller plass til å tilby alt. Og så er det gøy å hjelpe folk å lykkes med business. Det er gøy å være god.

Men! Det er når jeg jobber med personlig og spirituell veiledning, med eller uten tarotkortene som verktøy, at det skjer magiske ting - både for meg og kundene. Jeg merker hvordan jeg får brukt meg selv på en måte som er min natur og jeg føler meg helt hjemme i meg selv og i jobben jeg gjør. Opplevelsen, innsiktene og resultatene kundene får er nydelig å få lov til å bevitne.

Når jeg jobber på denne måten føler jeg ærefrykt for hvor dypt vi mennesker kan hjelpe hverandre. Og jeg forstår dypere enn før hvordan vi mennesker trenger hverandre og hvorfor det ikke er meninga at vi skal klare alt selv. Selv ikke vår egen utvikling og frigjøring. Jeg ser hvordan vi alle er forbundet med hverandre og kan bidra med å belyse det vi ikke ser i oss selv fordi vi er for nær våre egne utfordringer.

Jeg er fremdeles redd. Ikke for gjennomføringen av samtaler og tarotlesninger. Der føler jeg meg helt trygg, for det som skjer der er min natur. Men jeg er redd for å tilby disse tjenestene. Jeg er redd for å bli avvist. Redd for at dette er den tingen som gjør at verden eksploderer. Ja, for frykten min er helt irrasjonell. Jeg vet at verden ikke kommer til å eksplodere fordi jeg tilbyr noen å ta en prat. Men likevel. Frykt altså! Like vondt, selv om vi vet at det ikke er farlig.

Tjenestene det her er snakk om finnes allerede og er tilgjengelig for deg nå. Og det er halv pris ut februar, på både personlig coaching og tarotlesninger. Har du lyst til å snakke med noen om din selvutvikling, selvavvikling, spirituelle reise, å bli helt og fullt deg selv, bli fri fra begrensninger, se hvordan patriarkalske mønstre påvirker deg hver dag og hvordan du kan leve på dine egne premisser, da har du en unik sjanse nå til å få disse samtalene til en meget god pris. Når prisene går opp første mars, blir det ikke tilbud på 1-1-veiledning igjen.

Klikk her for å lese mer om tarotveiledninger.

Klikk her for å lese om personlig / spirituell coaching.

Livet er en reise. Det handler ikke om å komme i mål, men om å ha det bra underveis.

Få ukentlige refleksjoner, inspirasjon og egenkjærlighets-tips rett i innboksen.

Jeg sender ikke spam, deler ikke eposten din med andre og du kan melde deg av når som helst.

Gjør greia di!

Hvor er du nå og hvor vil du? Jeg veileder deg gjennom reisen.

TA DET NESTE SKRITTET

Overgivelse

May 16, 2024

Jeg gjør ting samtidig som jeg er redd (igjen)

Feb 05, 2024

Redd for at folk skal melde seg av når du sender nyhetsbrev?

Jan 31, 2024

Tilbakeblikk på 2023

Dec 29, 2023

Det viktigste av alt

Oct 16, 2023

Selger du 1-1-tjenester på nett? Les denne!

Jun 04, 2023

Kroppen prøver å fortelle deg noe. Lytter du?

May 11, 2023

Det er ikke noe galt i å vise seg fram

Feb 08, 2023